Vol. 9 No. 1 (2023): Revista de Ciência e Inovação
🔍 Buscar
Revista de Ciência e Inovação
Charline Lunardi Fogliato, André Luiz Turchiello de Oliveira , Eder Fernando Borba
1-23
Interaction and collaboration resourses in digital tools: reflections from continuing education
PDF (Português (Brasil))
Matheus Santos Andrade, Jean Santos
22
Sistema de detecção de intrusão utilizando métodos de aprendizagem de máquina em redes de computadores
PDF (Português (Brasil))
Lidiane Bittencourt Barroso, Leandro Silveira Ferreira
25
Ação do fogo em núcleos de habitações de cunho social
PDF (Português (Brasil))
Viviam Lacerda de Souza, Diones Bernardes dos Santos Motta
21
Education and marketing:: professional training experience at IFRJ, Campus Engenheiro Paulo de Frontin in addressing social vulnerability
PDF (Português (Brasil))
Jéssica Rodrigues de Sousa; Terezinha Medeiros Gonçalves de Loureiro ; Alódia Brasil, Leticia Miquilini, André dos Santos Cabral
1-27
Development and validation of an application to assist in the diagnosis and clinical management of reactions, relapses, readmission and reinfections of leprosy
PDF (Português (Brasil))
Gabriel Soares da Silva, Pedro Luiz Teixeira de Camargo, Felipe da Silva Alves
1-17
Utilização de sensoriamento remoto para cálculo de uso e ocupação no córrego do Grotão, Capitólio – Minas Gerais
PDF (Português (Brasil))
Andréia Morais de Oliveira, Joseana Severo
1-17
Evaluation of Salmonella spp and enterobacteria in carcasses, utensils and equipment in a swine slaughterhouse
PDF (Português (Brasil))
Mauricio Ramos Lutz, Caroline Santos dos Santos, Luciano de Oliveira
1-23
Teaching and health education: analysis of the approach to preventive health in Elementary School II from the perspective of teachers
PDF (Português (Brasil))
Victória Machado Pinheiro, Leonardo Alves Vargas, Fabricia Sônego, Angela Rohr
1-20
Student mental health: what is the teacher's role in this issue?
PDF (Português (Brasil))
Adriana Graziadei Folletto, Marianna Pozzatti Martins de Siqueira, Franciele Wolfart
1-28
Use of rosemary in food preservation: short review
PDF (Português (Brasil))
Current Issue

Fontes de Indexação:

 

Associado/Membro:

B2      Quadriênio 2017-2020